Evenementen in de zooBelevenissen tussen de dieren ...

Doorheen het hele jaar organiseert de Olmense Zoo tal van activiteiten en evenementen in het park als aanvulling van een dagje uit in onze dierentuin. Hou dus deze pagina dus goed in de gaten want voor jong en oud hebben we een gevarieerd aanbod dat zeker moeite waard is!

Werelddierendag ... vier met ons mee!Zondag 4 oktober 2015

Dit weekend is het Werelddierendag en dat vieren we graag met jou! Kom die dag samen met je hond op bezoek en ontvang leuke geschenkjes voor je viervoeter.

Actie zolang de voorraad strekt.

Be there if you dareVrijdag 30 oktober 2015 - Zaterdag 31 oktober 2015

Ook dit jaar weer vertoeft de Olmense Zoo in de schemerzone en dompelen we onze bezoekers onder in de groezelige sfeer van Halloween. Waag je 's avonds in het park en huiver tijdens onze sfeervolle griezelwandelingen! Klokslag 20 uur treden onze demonen en onderwereldse gedrochten uit het schaduwrijk en ben je niet meer veilig.  Onze tochten zijn een leuke mix van theatrale halloweenacts, schrikmomenten en dit alles met een vleugje humor. De wandeling wordt afgesloten met de gepaste brouwsels en versnaperingen!

Geen reservaties nodig. Wie zeker wil zijn van zijn deelname kan zijn tickets alvast in voorverkoop bestellen via onze webshop.

Reserveer nu je tickets via onze webshop.

De Sint komt terug naar de zooZondag 22 november 2015

Het is weer zover: Sinterklaas komt op bezoek in onze dierentuin. Hij brengt zijn pieten mee om er een doldwaze boel van te maken. Om 13u arriveert de Sint via de hoofdingang. Vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur organiseren we ter ere van zijn komst leuke activiteiten in ons park.

Geen reservaties nodig.

Winterse gezelligheidZaterdag 30 januari 2016

Na het succes van vorig jaar organiseert de Olmense Zoo terug een vurige maar gezellige avond voor het hele gezin.

Geen reservaties nodig.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

    Voornaam:
    Naam:
*  Uw e-mail adres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Email marketing by Olmense Zoo.