Evenementen in de zooBelevenissen tussen de dieren ...

Doorheen het hele jaar organiseert de Olmense Zoo tal van activiteiten en evenementen in het park als aanvulling van een dagje uit in onze dierentuin. Hou dus deze pagina dus goed in de gaten want voor jong en oud hebben we een gevarieerd aanbod dat zeker moeite waard is!

ZooRun 2016 voor het goede doelZondag 6 maart 2016

De Olmense Zoo organiseert in samenwerking met de Pettige Pony's de Zoorun. Voor renners en sportievelingen werd een prachtig traject uitgestippeld. Prijs: € 6 pp VVK en € 8 op de dag zelf (incl. bezoek aan de zoo!). De opbrengst gaat naar Het Lichtpunt - Welzijnsschakel Balen.

Paaseierenrapen: wees er als de kippen bij!

Zaterdag 26 maart 2016

De paashaas nodigt alle kinderen t.e.m. 11 jaar uit om samen met hun ouders, grootouders en begeleiders in de Olmense Zoo paaseieren te komen rapen op ZATERDAG, 26 maart 2016. Ieder jaar weer is dit evenement een heus succes voor jong en oud! Deelnemers die zich van te voren inschrijven, genieten van een supervoordelig inkomtarief. Wees er als de kippen bij, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Dreamnight: dromen kan in de zoo

Vrijdag 3 juni 2016

Ook dit jaar weer nodigt de Olmense Zoo alle kinderen (t.e.m. 21 jaar) met een handicap of een chronische ziekte uit om samen met hun gezin GRATIS een avondje uit te beleven tussen de dieren van 18 tot 22 uur! Dreamnight at the Zoo is een wereldwijd initiatief waaraan binnen- en buitenlandse dierentuinen deelnemen, alsook de Olmense Zoo.

Binnenkort staan onze e-tickets online.

Lentekriebelsontbijtbuffet: verwen het hele gezin

Zondag 20 maart 2016

Dit jaar luidt de zoo de lente in met een uitgebreid verwenbuffet voor het hele gezin.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

    Voornaam:
    Naam:
*  Uw e-mail adres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Email marketing by Olmense Zoo.