Be there if you dare24 en 25 oktober 2014

Ook dit jaar weer vertoeft de Olmense Zoo in de schemerzone en dompelen we onze bezoekers onder in de groezelige sfeer van Halloween. Waag je 's avonds in het park en huiver tijdens onze griezelwandelingen! Klokslag 20 uur treden onze demonen en onderwereldse gedrochten uit het schaduwrijk en ben je niet meer veilig.

De Sint komt naar de zoo23 november 2014

Het is weer zover: Sinterklaas komt op bezoek in onze dierentuin. Hij brengt zijn pieten mee om er een doldwaze boel van te maken. Om 13u arriveert de Sint via de hoofdingang. Vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur organiseren we ter ere van zijn komst leuke activiteiten in ons park. Geen reservaties nodig.

Party animals present!6 november 2014

Voor de party animals onder jullie is op 6 november 2014 zaal Karibu in de Olmense Zoo the place to be! Ideaal om samen met collega's en vrienden een feestje te bouwen en lekker te ontspannen.

Finish tussen de dieren van de Olmense Zoo1 maart 2015

De Olmense Zoo organiseert in samenwerking met de Pettige Pony's de Zoorun. Voor renners en sportievelingen werd een prachtig traject uitgestippeld. Prijs: € 6 pp (inclusief bezoek aan de zoo!). De opbrengst gaat naar SBSO De Mast Kasterlee.

Blikvangers ...
Kriebelbeesten of griezelbeesten? De een vindt di...
Blikvangers ...
Oog in oog met beren en witte wolven Eén van de m...
Blikvangers ...
Bewonder een stukje Afrika in hartje Kempen! Droo...
Blikvangers ...
Een prachtig stukje fauna en flora verzameld Slen...
Blikvangers ...
Tropische temperaturen het jaar rond! Waan je 4 s...

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

    Voornaam:
    Naam:
*  Uw e-mail adres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Email marketing by Olmense Zoo.