Evenementen in de zooBelevenissen tussen de dieren ...

Doorheen het hele jaar organiseert de Olmense Zoo tal van activiteiten en evenementen in het park als aanvulling van een dagje uit in onze dierentuin. Hou dus deze pagina dus goed in de gaten want voor jong en oud hebben we een gevarieerd aanbod dat zeker moeite waard is!

Kerst in de zooKerstvakantie 2015-2016

In onze kerstballen-wensenboom zat een wens die ons erg opviel. Merel wou graag dat ons park met Kerstmis versierd werd met ‘kerstdingen’. Dat vonden wij ook een erg leuk idee en zo ontstond ‘Kerst in de Zoo’. Kerst in de Zoo vindt plaats tijdens de kerstvakantie, van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari. Ons park wordt in de kerstsfeer gedompeld met muziek, lichtjes en kerststalletjes. Er is een fotozoektocht waarmee je leuke prijzen kan winnen. En natuurlijk is er onze kerstwensen-wedstrijd waarmee jij misschien je wens in 2016 kan laten uitkomen.

Geen reservaties nodig.

VuurwandelingZaterdag 30 januari 2016

Na het succes van vorig jaar organiseert de Olmense Zoo terug een vurige maar gezellige avond voor het hele gezin.

Geen reservaties nodig.

ZooRun 2016 voor het goede doelZondag 6 maart 2016

De Olmense Zoo organiseert in samenwerking met de Pettige Pony's de Zoorun. Voor renners en sportievelingen werd een prachtig traject uitgestippeld. Prijs: € 6 pp VVK en € 8 op de dag zelf (incl. bezoek aan de zoo!). De opbrengst gaat naar Het Lichtpunt - Welzijnsschakel Balen.

Inschrijven via onze webshop. (meer info volgt)

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

    Voornaam:
    Naam:
*  Uw e-mail adres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Email marketing by Olmense Zoo.