Om het gebruiksgemak en de performantie van de website te garanderen maken we gebruik van cookies. Door de website verder te bezoeken en/of dit bericht te sluiten gaat U akkoord met het gebruik van cookies.

X

Comedy Animals

vrijdag, 31 maart 2017

“ De Wondere Wereld van de Televisie” is een vertelling van Peter Van Asbroeck over zijn 25 jarige carrière op het kleine scherm. Het is een opeenvolging van sappige, grappige anekdotes, een aaneenschakeling van weetjes en soms wordt de mythe van deze wonderlijke wereld ontkracht.

Tickets bestellen

Contacteer ons
Comedy Animals

Een geschiedenisschets met de toenmalige BRT in een hoofdrol, de komst van de commerciële televisie met VTM. Wie waren de hoofdrolspelers van toen, wie zijn we ondertussen vergeten, hoe werkt de televisiemachine, hoe is deze wonderlijke wereld geëvolueerd, wie werkt en werkte er met wie, kortom alles wat je wilde weten over… .

Van Asbroeck is op dreef als entertainer en vertelt honderduit over zijn ervaring. U zal de televisiewereld beter leren kennen en de geheimen van de achterkant van het kastje worden blootgelegd. Laat u katapulteren in een tijdsslot van meer dan 50 jaar televisie.

Peter Van Asbroeck speelde zowel in Wittekerke als Thuis, was panellid bij het Swingpaleis en werkte voor Radio Donna en presenteerde talloze programma’s op Vier zoals Help, mijn man is klusser !, Schatten op zolder, de huisdokter, Bananasplit enz. Hij was ook jarenlang de voice over bij Komen Eten en spreekt nog steeds programma’s in op Vijf! Peter is ook een fervente kok en heeft een koffiehuis in Zuid-Afrika.

Programma

  • Deuren: 19.30u
  • Start show: 20.30u
  • Theatercafé voor en na

Prijs: € 10,00

Terug naar overzicht
Menu openen